Τηλ. +30 693 6997990

ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ "DASKALOS FARM BUTCHERY & DELICATESSEN"

 

Στις επιχειρήσεις της οικογένειας Δασκάλου συγκαταλέγονται, εκτός από τη βοοτροφική μονάδα, ένα χοιροστάσιο και ένα ποιμνιοστάσιο. Οι τρεις αυτές κτηνοτροφικές μονάδες καλύπτουν τις ανάγκες του κρεοπωλείου που διατηρεί η οικογένεια Δασκάλου στον Τύρναβο.

Με αίσθημα ευθύνης και άριστη αντίληψη της σύγχρονης πραγματικότητας, το ΝΕΟ ιδιόκτητο κατάστημα- μπουτίκ κρεάτων στην οδό Ειρήνης 91, «DASKALOS FARM Butchery and Delicatessen» εξακολουθεί να παραμένει πιστό στην ιδέα που το γέννησε, τον Σεπτέμβριο του 2004. Με σκοπό πάντα την άψογη εξυπηρέτηση και τη γευστική ικανοποίηση του πελάτη, εγγυάται την ποιότητα των προϊόντων που πωλούνται στο κατάστημα. Χάρη στην παραγωγή αγνού φρέσκου κρέατος, σύντομα το όνομα της κρεαταγοράς «ΦΑΡΜΑ ΔΑΣΚΑΛΟΣ » κατάφερε να γίνει συνώνυμο της εμπιστοσύνης και της ποιότητας, φέρνοντας στο τραπέζι του καταναλωτή ότι καλύτερο έχει να προσφέρει η ελληνική ύπαιθρος.

Το συγκριτικό πλεονέκτημα της κρεαταγοράς "ΦΑΡΜΑ ΔΑΣΚΑΛΟΣ" είναι ότι αποτελεί το τελικό κομμάτι της πλήρους καθετοποιημένης επιχείρησης της οικογένειας Δασκάλου. Από τη γέννηση και εκτροφή ενός ζώου έως και την λιανική πώληση των κρεάτων και λοιπών κρεατοσκευασμάτων, η αλυσίδα παραγωγής και μεταποίησης παραμένει εντός της ίδιας επιχείρησης. Τόσο το βουστάσιο, όσο και το χοιροστάσιο και ποιμνιοστάσιο της φάρμας Δασκάλου, τροφοδοτούν την τοπική, και όχι μόνο, αγορά με κρέατα την ποιότητα των οποίων δύσκολα μπορεί να ανταγωνιστεί ένα κρεοπωλείο στις μέρες μας.
 

 received 1530972157400646 1

Top

Main Menu