Τηλ. +30 693 6997990

Κρεαταγορά "Ο Δάσκαλος"

Στις επιχειρήσεις της οικογένειας Δασκάλου συγκαταλέγονται, εκτός από τη βοοτροφική μονάδα, ένα χοιροστάσιο και ένα ποιμνιοστάσιο. Οι τρεις αυτές κτηνοτροφικές μονάδες καλύπτουν τις ανάγκες του κρεοπωλείου που διατηρεί η οικογένεια Δασκάλου στο κέντρο της πόλης του Τυρνάβου.

Με αίσθημα ευθύνης και άριστη αντίληψη της σύγχρονης πραγματικότητας, η κρεαταγορά «Ο Δάσκαλος» εξακολουθεί να παραμένει πιστή στην ιδέα που τη γέννησε, τον Σεπτέμβριο του 2004. Με σκοπό πάντα την άψογη εξυπηρέτηση και τη γευστική ικανοποίηση του πελάτη, εγγυάται την ποιότητα των προϊόντων που πωλούνται στο κατάστημα. Χάρη στην παραγωγή αγνού φρέσκου κρέατος, σύντομα το όνομα της κρεαταγοράς «Ο Δάσκαλος» κατάφερε να γίνει συνώνυμο της εμπιστοσύνης και της ποιότητας, φέρνοντας στο τραπέζι του καταναλωτή ότι καλύτερο έχει να προσφέρει η ελληνική ύπαιθρος.

Το συγκριτικό πλεονέκτημα της κρεαταγοράς «Ο Δάσκαλος» είναι ότι αποτελεί το τελικό κομμάτι της πλήρους καθετοποιημένης επιχείρησης της οικογένειας Δασκάλου. Από τη γέννηση και εκτροφή ενός ζώου έως και την λιανική πώληση των κρεάτων και λοιπών κρεατοσκευασμάτων, η αλυσίδα παραγωγής και μεταποίησης παραμένει εντός της ίδιας επιχείρησης. Τόσο το βουστάσιο, όσο και το χοιροστάσιο και ποιμνιοστάσιο της φάρμας Δασκάλου, τροφοδοτούν την τοπική, και όχι μόνο, αγορά με κρέατα την ποιότητα των οποίων δύσκολα μπορεί να ανταγωνιστεί ένα κρεοπωλείο στις μέρες μας.
 

Top

Main Menu